BAUS by Tiril

Lær deg å lage unike skinnprodukter sammen med Tiril Sjåstad Christiansen. Du kjenner henne kanskje best som programleder i Farmen kjendis eller som profesjonell freestylekjører, men Tiril har også alltid vært fascinert av håndarbeid og håndverk. Inspirert av lokale tradisjoner i hjemtraktene på Geilo og med en høyt utviklet estetisk sans, har Tiril nå designet et knippe lekre skinnprodukter.

I dette kurset lærer du i detalj å lage den ettertraktede BAUS-votten, den stilige KRUS-lua, søte babyvotter og silkemyke babytøfler. Alt laget av godt og varmt saueskinn. Tiril har selv prøvet og feilet utallige ganger ved å teste ulike teknikker og materialer, så hvis du følger hennes presise instruksjoner, unngår du å gå i de samme fellene. Hun forteller deg om nødvendig utstyr og lærer deg alt fra grunnen. Snart er du også i stand til å lage unike skinnprodukter - den perfekte gave til deg selv eller noen andre du er glad i!

Current Status
Ikke påmeldt
Price
799 kr/ år
Get Started

Tiril kjøper mange av sine materialer hos Skinnlåven. Sammen har de satt sammen et godt tilbud på en startpakke med basisutstyret du vil trenge til kurset. Skriv "Tiril" i kommentarfeltet når du bestiller.

 

 

Ikke påmeldt
799 kr/ år

Inkluderer

  • 11 Leksjoner