BAUS by Tiril

Lær deg å lage unike skinnprodukter sammen med Tiril Sjåstad Christiansen. Du kjenner henne kanskje best som programleder i Farmen kjendis eller som profesjonell freestylekjører, men Tiril har også alltid vært fascinert av håndarbeid og håndverk. Inspirert av lokale tradisjoner i hjemtraktene på Geilo og med en høyt utviklet estetisk sans, har Tiril nå designet et knippe lekre skinnprodukter.

I dette kurset lærer du i detalj å lage den ettertraktede BAUS-votten, den stilige KRUS-lua, søte babyvotter og silkemyke babytøfler. Alt laget av godt og varmt saueskinn. Tiril har selv prøvet og feilet utallige ganger ved å teste ulike teknikker og materialer, så hvis du følger hennes presise instruksjoner, unngår du å gå i de samme fellene. Hun forteller deg om nødvendig utstyr og lærer deg alt fra grunnen. Snart er du også i stand til å lage unike skinnprodukter - den perfekte gave til deg selv eller noen andre du er glad i!

Tiril kjøper mange av sine materialer hos Skinnlåven. Sammen har de satt sammen et godt tilbud på en startpakke med basisutstyret du vil trenge til kurset. Skriv "Tiril" i kommentarfeltet når du bestiller.

 

 

Ikke påmeldt
799 kr/ år

Kurs Inkluderer

  • 11 Leksjoner